Bogen "Hellige hjerte - essensen"
Bogen "Hellige hjerte - essensen"
www.lysporten.dk


Min første bog "Hellige hjerte - essensen" er udkommet og kan bl.a. købes ved henvendelse til nedenstående forhandlere: 


Direkte hos:
Lysporten 
v/Sabrina Suzanne Jacobsen
Maglekærvej 18
4600  Køge

tlf.: 4015-2160

 
Pris: Kr. 297 (gratis forsendelse i DK) 

------
Samt hos:
Bog & Ide, Køge
Bog & Mystik, Valby
Astrologihuset, Kbh.
------


Bogen handler om hjertets kommunikation og healing med naturens indre livsvæsner, mestre, engle og guder. De små sande fortællinger beskriver nogle af mine egne oplevelser igennem livet og handler om spirituel vækst.

Bogen er blevet til ud fra mit ønske om at videregive noget af den kærlige visdom, der møder os fysiske mennesker, når vi åbner vores sjæl og hjerte for det indre liv, den spirituelle verden, som vi også er en del af.

Når vi, som fysiske mennesker, søger indad og opad efter sandhed, klarhed, den højere kærlighed og de sande værdier, da kan døren åbnes for et åndeligt samarbejde. Og som disse små sande fortællinger om spirituel vækst giver udtryk for, omgives vi af både små og store vismænd. De fleste fortællinger indeholder en essenssætning, og de er alle samlet bagest i bogen til brug for reflektion, kontemplation og meditation. På den måde kan bogen bruges som en åndelig vejledning for læseren til at finde sin egen individuelle vej.

Der er så meget humor og glæde i den åndelige verden og i naturens indre liv, det er bare at bevæge sig derud og opleve denne fantastiske verden med åbent sind. Koblingen til de store lysvæsner og indviede mestre vil komme helt af sig selv, når vores indre væsen er parat til det.

Bogen beskriver en lang række møder og kommunikation med åndelige mestre og engle samt forskellige eksempler på sjæls- og lysarbejde. Den viderebringer samtidig naturens indre visdom kommunikeret direkte fra den indre åndelige essens, fra dyr og insekter, fra planter, træer, sten og krystaller. Visdommen findes overalt og i alle skabninger. Alt er ET væsen.

Den indeholder et udvalg af kanaliserede dige, som løfter sjælens lys, ligesom den er rigt illustreret med smukke akvareller skabt direkte til formålet. 

Se mere næste side.


(\o/)
 /  \


Artikel

Med Himlen som læremester
Tekst: Camilla Mills

Kunstneren og forfatteren Sabrina Suzanne Jacobsen har siden sin tidlige ungdom indgået i en guddommelig oplæringsproces. Som 12-årig fik hun i en vision besøg af to lysende væsner, der viste hende livets kontrastfyldte dualiteter i alskens former. Her blev sløret også løftet for en uendelig skønhed, kærlighed og visdom, og en endnu større universel plan bag det jordiske liv. Sabrinas kontinuerlige oplæring med de hellige mestre, engle og naurvæsner er blevet til en livslang søgen efter svar på det spørgsmål, som de fleste stiller sig selv på et eller andet tidspunkt i livet: Hvem er jeg egentlig? Hun er netop nu aktuel med bogen "Hellige hjerte - essensen", som er en humoristisk og rørende fortælling om sine personlige møder med den åndelige verden og dens mange fantastiske facetter.

Mødet med det ukendte
"Som barn fik jeg besøg af energierne fra to hellige mestre. Kort efter begyndte jeg at få drømme om noget, der ville ske i fremtiden. Jeg blev trænet. Sådan ser jeg det i hvert fald. Jeg kunne for eksempel drømme at to familier, jeg var barnepige for, ville spørge, om jeg kunne passe deres børn på samme tid. Der gik et par dage, og så skete det. Det kunne også være et varsel om en ulykke eller et fald, så jeg var forberedt på, at der var fare på færde. Jeg blev lidt bange i starten. Dengang kunne man ikke tale med nogen om den slags, som man kan i dag. Men min angst forsvandt, da jeg indså, at det var en form for hjælp. Da jeg skiftede frygten ud med taknemmelighed, gik det stærkt. Alt blev meget lettere.

Portrætter af sjælen
Senere begyndte jeg at studere spiritualitet, meditere og tage på alle de kurser og pilgrimsrejser, der trak i mig. For 30 år siden havde jeg oplevelser af syn, visioner, som kom fra Jesus. De var så smukke, at jeg købte nogle farveblyanter, så jeg kunne male dem, fordi andre simpelthen var nødt til at se dem. Det førte mig til at male sjæleportrætter, eller indre lysbilleder, som lysvæsnerne så spøgefuldt kalder dem, ved hjælp af folks navne, fødselsdatoer og åndelige vejledere. Jeg kanaliserer og designer også energismykker for andre på samme måde.

Det hellige hjerte og naturens essens
Sabrina havde længe anet, at der var en spirende forfatter i hende, som langsomt var begyndt at slå rødder i bevidstheden. Men det varede nogen tid, og et gevaldigt vink med en universel vognsag, før hun langt om længe satte pennen til blokken og lod ordene danse...

"For fem år siden kom nogle lysende væsner ind i min stue hjemme i Køge og flyttede nærmest ind. De var insisterende og ville have, at jeg fik skrevet en bog om mine oplevelser med deres verden, som en slags vejkort, så andre måske lettere kan finde vej til den. Det var derfor, jeg gik i gang med at skrive. Bogen er mit ønske om at videregive noget af den kærlige visdom, som den spirituelle verden også er en del af. Jeg vil gerne vise, at der er meget humor og glæde i den åndelige verden. Den er opløftende, og vi kan få hjælp til at finde vores egen vej til at gøre det, vi er kommet for at gøre. "Hellige hjerte - essensen" handler om kommunikation igennem hjertet. Via hjertet åbner naturens indre essens sig for én, så man kan kommunikere med alle dens væsner. De indeholder hver især en stor visdom, og de kender alle deres plads i det guddommelige hierarkiske livsmønster.

I naturens kredsløb og årstidernes skifte er der jo hele tiden noget, der forfalder og dør, hvorpå nyt liv opstår. De kender processen i naturens cyklus og arbejder med den største hengivenhed og kærlighed. Alle små væsner, planter og træer er bevidste om deres præcise afdeling og plads i livets komplekse mønster. De er bevidste om, hvilken energi de arbejder med. Vi kan lære rigtig  meget af naturen på alle planer. Især med alt det, der foregår i verden lige nu, er det vigtigt at komme ud i naturen og tilbage til os selv. Det behøver man ikke være spirituel for at mærke. Der får man det simpelthen bare godt."