Gæstebog (guestbook)
Kære ven - her er du velkommen til at skrive en lille hilsen til mig. ********* (Dear friend - here, you are welcome to write a little greeting for me).
Skrevet af David Varming Winsløw, d. 06-09-2022
Kære Sabrina
Tak for din bog - det ser interessant ud. Jeg håber, vi kan mødes og tale om, hvordan du kan være med til at lave meditationsgudstjenester i Ølsemagle Kirke.
Jeg fik åbenbart ikke skrevet dit telefonnummer ned, da vi mødtes på stranden. Jeg har tlf.nr. 29 74 49 09. Giv mig et kald eller skriv en mail.
Kh David


E-mail:
Skrevet af Mette S, d. 27-10-2019
Hej. Tak for din fantastiske og inspirerende hjemmeside. Jeg har brugt mange af dine opskrifter og især blevet glad for dem med hyben. Hybenpulver er jeg især blevet flink til at bruge ifm læsning bl.a. https://castorolie.dk/hybenpulver/ samt på andre blogs hvor hyben får stor opmærksomhed. Dine opskrifter er nemme og overskuelige. Tak for dit gode indhold.


E-mail:
Skrevet af Helle Pedersen, d. 21-01-2017
Hej.

Laver du dåbsmalerier med data på (fødsels tidspunkt, vægt, længde og dåbs dato) ligesom dem du har malet med kaj og Andrea eller den med feerne? I så fald kan du nå det til i starten af marts og hvad koster det?

Hilsen Helle.


E-mail:
Skrevet af Børge Nielsen, d. 14-05-2014
Tak for en dejlig hjemmeside.


E-mail:
Hjemmeside: dengyldneportal.dk
Skrevet af Nastasia, d. 27-04-2013
Kære mor
Mange tak for alle de lækre opskrifter :-)


Skrevet af Hanne, d. 15-07-2012
Hej, jeg ville bare sige tag for kigget og at dine digte er fantastisk smukke!


Hjemmeside: http://www.udvalgte-ordsprog.dk/digte
Skrevet af Catrine, d. 31-07-2011
Hej
Jeg vil gerne høre, hvad det 8 tals smykke med perler og diamant koster? Kan man bare ringe til hende guldsmeden og bestille sådan et, eller hvordan gør man?


E-mail:
Skrevet af birgit tjalve, d. 21-09-2010
Kære Sabrina.
Jeg har tit tænkt på dig, og så kom jeg ind på din hjemmeside og havde lyst til at give dig en lille hilsen, vil også gerne sende dig min nye bog "Når Tiden Kommer" som du kan læse lidt om inde på min hjemmeside.Husker dig som et dybt og kærligt menneske fra vores kursus med ind dyb åndelig forståelse. kærligste knus fra BIrgit


E-mail:
Hjemmeside: www.eskildtjalve.dk/bt/birgit-tjalve.htm
Skrevet af Karen-Marie, d. 25-11-2009
Hej
Har haft en god tur rundt på din hjemmeside, dine billeder dine digte,er rigtig gode. Så elsker jeg den gamle bøn.
Du har lavet nogle meget fine tegninger til Ayoes bog.
Mange venlige hilsener Karen-Marie


Hjemmeside: karenmaries-atelier.dk
Skrevet af Ayoe, d. 08-11-2009
Kære Sabrina
Hvor er det en fin og enkel hjemmeside du har, med rigtig mange muligheder for spændende oplevelser i dine smukke billeder og specielle LYS foto.
Jeg glæder mig hele tiden over de fantastiske billeder du har lavet til bogen: På rejse til Krystal-Universet. Tak for et dejligt samarbejde.

I Kærlighed og Lys

Ayoe


E-mail:
Skrevet af Jesper Svigersøn, d. 27-06-2008
Hej Momse

Jeg er meget imponeret over din hjemmeside, den er utrolig godt bygget op, overskuelig og meget illustrativ.

Jeg bliver ligeledes nød til, at sige hvor er jeg imponeret over de flotte malerier og smykker du har lavet. Du er en verdensklasse kunstner.

De kærligste hilsner

Jesper


E-mail:
Skrevet af Nastasia, d. 12-06-2008
Kære mor,

Hvor er det dog en dejlig hjemmeside, du har lavet. Selvom jeg følger dig på tæt hånd, er det rart at kunne "kigge ind forbi", selvom jeg fysisk sidder et andet sted. Dine kunstværker er så betagende og beroligende - og jeg er en af de heldige, som har den ære at have nogen nær mig. Jeg glæder mig til at opleve endnu flere.

Kærlige knus fra datter din :-)


Skrevet af Rikke Lindequist, d. 12-05-2008
Kære Sabrina, Jeg er rigtig glad for at opdage, du har fået lavet en hjemmeside. Jeg har genopdaget mit livsformålsbillede og fundet fortolkningen frem igen - der er ved at være plads i mit liv til at komme videre. Tak for din hjælp hertil.
Kærlig hilsen
Rikke


E-mail:
Skrevet af Annie, d. 07-05-2008
Kære Sabrina
Tak for en dejlig ikonweekend sammen. Det er virkelig nogle meget flotte malerier du maler-med spændende motiver! Må du blive velsignet gennem det. kærlig hilsen Annie


E-mail:
Hjemmeside: 123hjemmeside.dk/anniesgalleri
Skrevet af Conni Helle, d. 16-04-2008
Kære Sabrina
For pokker en dejlig hjemmeside du har fået lavet - Dine billeder er bare så utrolig smukke at jeg får gåsehud og dine digte er helt vidunderlige.

Jeg kan simpelthen ikke andet end at være glad og positiv når jeg har været forbi din side.

Mange knus og kærlige tanker til dig.
Conni


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/freyas